abs
banden caravan ruitschade autoschade
autoschade ruitschade caravan banden
youtube linkedin facebook
youtube linkedin facebook
Slide background

Ruitschade

Sterretje in uw voorruit? Laat het direct herstellen bij ons! Bij Beckers en Bartels repareren we een ster of pit in uw voorruit met een hars. Hierdoor wordt het snel gerepareerd en is het niet nodig om uw complete voorruit te vervangen. De reparatie is klaar terwijl u wacht én u heeft een lagere schadelast. Alleen maar voordelen voor u!  Is uw autoruit niet meer te repareren? Dan vervangen wij de ruit door een nieuw exemplaar. Uiteraard voldoet deze aan de kwaliteitsnormen van de auto-industrie.

 

Wat kost het om een autoruit te vervangen?
De kosten van het herstellen van autoruitschade zijn afhankelijk van hoe groot de schade is. Gaat het alleen om het herstellen van een sterretje of moet de gehele voorruit vervangen worden? Onze deskundige medewerkers kunnen u alles vertellen over de kosten van de reparatie of vervanging. Transparantie in communicatie vinden wij belangrijk, daarom kunt u altijd rekenen op een eerlijke en vrijblijvende prijs vooraf.

 

24/7 bereikbaar
Bij ruitschade staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen via 045-5452865 of de contactpagina op deze website. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze vestiging. Wij helpen u graag en snel weer op weg!

Maak vandaag nog een afspraak in de regio Kerkrade en laat u verrassen door onze hoogwaardige kwaliteit en affiniteit met het vak van schadeherstel.
U kunt altijd rekenen op onze vertrouwde, vakkundige en snelle service.
Acties
Raad en win!!!
Raad de schade en win een leuke prijs.
Airco Servicebeurt
Nú voor slechts €69,99,-
Gratis Bandenwissel
Bij reparatie en enkel geldig bij een hele set.
Video's