abs
banden caravan ruitschade autoschade
autoschade ruitschade caravan banden
youtube linkedin facebook
youtube linkedin facebook
Slide background

ABS Club-actie

Ren jij met je team al jaren rond in hetzelfde tenue? Zijn jullie ballen écht aan vervanging toe? Zitter er gaten in de doelnetten? Of zijn er andere instrumenten binnen jouw vereniging die echt niet meer door de beugel kunnen maar is er geen geld om ze te vernieuwen? Dan zijn wij opzoek naar jou! Kom samen met ABS Beckers en Mulder in actie voor jouw vereniging!

Hoe werkt het?
Bij elke reparatie aan een (moto)voertuig, caravan of camper zal er direct een bedrag terug worden gestort op de rekening van jouw vereniging! Bij schadeherstel onder het bedrag van €1.000,- storten wij direct €15,- naar jouw club. Bij bedragen boven €1.000,- storten wij €30,- naar jouw club. Wanneer de klant zelf het vervangend vervoer regelt, doen wij daar nog eens €20,- sponsoring boven op!

Kosten
Deelnemen aan deze actie is volledig kosteloos. Elke euro die terug gestort wordt is dus 100% winst voor jouw vereniging!

Aanmelden
Aanmelden is heel simpel! Stuur een mail naar: william.beckers@absbeckersenmulder.nl met de naam
van je vereniging, de contactgegevens van je jeugd coördinator en je eigen contactgegevens. Wij nemen contact met je vereniging op en gaan er samen met jou voor zorgen dat wij jullie nieuwe sponsor worden!
 

Maak vandaag nog een afspraak in de regio Kerkrade en laat u verrassen door onze hoogwaardige kwaliteit en affiniteit met het vak van schadeherstel.
U kunt altijd rekenen op onze vertrouwde, vakkundige en snelle service.
Acties
Raad en win!!!
Raad de schade en win een leuke prijs.
Airco Servicebeurt
Nú voor slechts €69,99,-
Gratis Bandenwissel
Bij reparatie en enkel geldig bij een hele set.
Video's