abs
banden caravan ruitschade autoschade
autoschade ruitschade caravan banden
youtube linkedin facebook
youtube linkedin facebook
Slide background

Caravan & camper

Naast schade aan auto’s hebben wij bij Beckers en Mulder ook jarenlange ervaring met het repareren van caravans en campers. Zo kunnen wij u het totale plaatje aan service bieden. Dus heeft u schade aan uw caravan of camper? Ook dan bent u aan het juiste adres bij Beckers en Mulder.

 

Reparatie van plaatwerk, interieur, ruiten én elektra
Bij Beckers en Mulder kunt u terecht voor reparatie van plaatwerk, spuitwerk, interieur en kunststof. Maar ook voor uw airconditioning en elektronische installatie bent u bij ons aan het juiste adres. Met de modernste technieken en innovaties kunnen wij iedere schade herstellen. Daarnaast zijn we ook uw partner als het gaat om de vervanging van uw caravan- of camperbanden en de vervanging van uw ruiten.

 

Wat kunt u doen bij caravan- of camperschade?
Natuurlijk kunt u op ieder moment contact met ons opnemen. Mocht u in de buurt zijn van een andere vestiging van ABS Autoherstel, kunt u ook bij hen terecht. U kunt uw camper of caravan namelijk bij al onze vestigingen inleveren. Wij zorgen vervolgens voor het transport van en naar de specialisten binnen onze keten.

Heeft u schade en bent u niet in de gelegenheid uw caravan of camper te brengen? Geen probleem! Wij halen uw caravan of camper op en brengen hem hersteld weer terug. Heeft u schade net vóór of tijdens uw vakantie? Ook dan kunt u op ons rekenen, wij zorgen voor een vervangende caravan of camper. Zo kunt u met een gerust gevoel genieten van uw vakantie!

Maak vandaag nog een afspraak in de regio Kerkrade en laat u verrassen door onze hoogwaardige kwaliteit en affiniteit met het vak van schadeherstel.
U kunt altijd rekenen op onze vertrouwde, vakkundige en snelle service.
Acties
Raad en win!!!
Raad de schade en win een leuke prijs.
Airco Servicebeurt
Nú voor slechts €69,99,-
Gratis Bandenwissel
Bij reparatie en enkel geldig bij een hele set.
Video's