abs
banden caravan ruitschade autoschade
autoschade ruitschade caravan banden
youtube linkedin facebook
youtube linkedin facebook
Slide background

Banden

Autobanden zijn hét contact tussen uw auto en de weg. Bij iedere weerssituatie en iedere weg worden daarom specifieke kwaliteiten van uw autoband gevraagd. Twijfelt u welke banden het beste bij uw auto passen? Bij Beckers en Bartels bieden we u een breed assortiment aan zomerbanden, winterbanden en all season banden. Als specialisten kijken we goed naar specifieke eigenschappen. We vinden het belangrijk om te weten hoeveel u rijdt en op wat voor soort wegdek. Rijdt u bijvoorbeeld veel in bergachtige gebieden in het buitenland of moeten uw banden meer geschikt zijn voor kleinere wegen? Al deze factoren spelen een rol bij het geven van een gericht en goed advies. Wij ondersteunen u graag bij het maken van uw persoonlijke keuze.


Profiteer nu van kortingen tot 40% op nieuwe winterbanden!
Kom langs bij Beckers en Bartels en laat u adviseren door onze specialisten. 

 

Winterbanden
Door winterse omstandigheden is er veel meer kans op slipgevaar en heeft u dus ook meer kans op schade. Wanneer u uw zomerbanden omwisselt voor winterbanden, ervaart u veel meer grip op het wegdek. De kans op slippen of glijden neemt fors af. In sommige landen, zoals bij onze Duitse buren, zijn winterbanden verplicht tijdens de winter.

Wilt u meer zekerheid en veiligheid tijdens de winter? Kom langs voor advies over de beste oplossingen voor uw auto.

All season banden
Zoekt u de combinatie tussen winter- en zomerbanden? Dan raden wij u all season banden aan. Ze hebben meer grip tijdens winterse omstandigheden, maar op besneeuwde wegen hebben ze niet de kwaliteiten van een winterband. Het voordeel van all season banden voor u is dat u de banden niet hoeft te wisselen.

Zomerbanden
Wanneer het voorjaar zijn intrede doet, is het weer tijd voor uw zomerbanden. Deze banden zijn geschikt voor zowel droge, warme perioden als de natte lente- en zomerdagen.

Wij hebben veel verschillende merken en soorten als het aankomt op zomerbanden. Alle banden hebben kwaliteiten op het gebied van remweg, veiligheid, weerstand tegen slippen en aquaplaning, geluidsproductie, slijtvastheid en eigenschappen op droog wegdek. De prijzen van de banden onderling verschillen aanzienlijk. Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Ook niet geheel onbelangrijk, wij kunnen praktisch iedere band leveren en monteren tegen een scherpe prijs.

Balanceren
Bij het omwisselen van winter- naar zomerbanden hoort het balanceren. Dit betekent dat er tegenover de zware plek op de band een gewichtje wordt bevestigd. Het balanceren voorkomt dat een wiel tijdens het rijden gaat slingeren. Na deze ingreep zijn de banden weer in balans en kunt u veilig de weg op. Wanneer we niet balanceren, zijn trillingen in het stuur het directe gevolg. Op de lange termijn zal de slijtage van wiellagers, schokdempers en andere delen van de wielophanging versnellen.


Bandenwisseling
U veilig op weg helpen, daar draait het bij ons om. Dit betekent tijdig wisselen van zomer- naar winterbanden en vice versa. Ook wanneer uw banden tekenen van slijtage vertonen, kunt u een bezoekje brengen aan ons. Op tijd uw banden laten wisselen verzekert u van veiligheid voor u én uw passagiers!

Maak vandaag nog een afspraak in de regio Kerkrade en laat u verrassen door onze hoogwaardige kwaliteit en affiniteit met het vak van schadeherstel.
U kunt altijd rekenen op onze vertrouwde, vakkundige en snelle service.
Acties
Raad en win!!!
Raad de schade en win een leuke prijs.
Airco Servicebeurt
Nú voor slechts €69,99,-
Gratis Bandenwissel
Bij reparatie en enkel geldig bij een hele set.
Video's