abs
banden caravan ruitschade autoschade
autoschade ruitschade caravan banden
youtube linkedin facebook
youtube linkedin facebook
Slide background

Autoschade

Een kleine beschadiging aan uw auto.. Dat is natuurlijk ongewenst en heel vervelend. Wanneer dit gebeurt is het goed om te weten dat er altijd een vertrouwd, vakkundig en snel schadeherstelbedrijf bij u in de buurt is. Bij Beckers en Bartels werken échte vakmensen om u weer zo snel mogelijk op weg te helpen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij uw partner op het gebied van autoschadeherstel. U kunt bij ons terecht met autoschade, ruitschade en voor (nieuwe) banden.

 

Wij regelen uw schadeherstel tot in detail
Bij ons weet u direct waar u aan toe bent. Wij hebben heldere afspraken met verzekeraars, leasemaatschappijen en fleetowners. Werkt wel zo prettig voor u! U kunt bij ons vertrouwen op een complete en persoonlijke service rond schadeherstel. Van reparatie en passend vervangend vervoer tot en met de afwikkeling van de kosten met uw verzekeraar, leasemaatschappij of fleetowner. U heeft er zelf dus geen omkijken naar.

Expertisekosten
Laat u bij ons een expertise verrichten? Dan kan het zijn dat er sprake is van bijkomende taxatiekosten. Deze kunnen verschillen per schade en per verzekeraar. De taxatiekosten zijn altijd de door ons werkelijk gemaakte kosten/uren. Wordt de schade bij ons hersteld, dan worden deze kosten uiteraard weer gecrediteerd.

Schadeherstel volgens de nieuwste technieken
Wij repareren kleine en grote schades eenvoudig en snel door de nieuwste technieken in te zetten. Door onze vakkundige aanpak bespaart u tijd en kosten. U kunt erop rekenen dat onze vakmensen het schadeherstel aan uw auto altijd direct oppakken. Wij vinden het vanzelfsprekend om uw auto ook weer netjes af te leveren.

 

Total loss
Het is mogelijk dat uw auto na een ongeval zo erg is beschadigd dat deze total loss wordt verklaard. Wij geven u graag uitleg over wat dit betekent en waar wij u in kunnen ondersteunen.

Wat betekent total loss?
Er zijn twee soorten total loss: economisch total loss en technisch total loss.

Wanneer er sprake is van economisch total loss, houdt dit in dat het economisch niet meer verantwoord is om de auto te herstellen. De kosten van het herstel zijn dan hoger dan de waarde van de auto, rekening houdend met de restwaarde van de auto. Reparatie is technisch gezien nog mogelijk, maar financieel niet verantwoord. De auto wordt dan total loss verklaard. 

De uitkering is afhankelijk van de geldende polisvoorwaarden gebaseerd op de dagwaarde vóór het ongeval. Nieuwwaarde of vervangingswaarde wordt alleen uitgekeerd als dit in de polisvoorwaarden is opgenomen.

Voorbeeld:

De waarde van uw auto voor het ongeval is € 5.000,- en de restwaarde is € 1.000,-. Zijn de kosten om uw auto te herstellen lager dan € 4.000,-? Dan betaalt de verzekeraar voor het herstel. Als de kosten echter hoger zijn dan € 4.000,- dan wordt uw auto (economisch) total loss verklaard. De auto zal worden ingenomen door de verzekeraar volgens de geldende polisvoorwaarden en regels van de verzekeraar.
U ontvangt de waarde van uw auto, € 5.000,- van de verzekeraar. De verzekeraar zal het wrak tegen de restwaarde van € 1.000,- aan een
opkoper verkopen en de auto verder vrijwaren.

Een auto wordt technisch total loss verklaard als het technisch niet verantwoord is om de schade te herstellen. Bijvoorbeeld wanneer het onderstel (chassis) of het koetswerk (carrosserie) zo is vervormd dat passend herstel niet meer mogelijk is. Ook na brand of waterschade kan er sprake zijn van technisch total loss. U heeft bij technisch total loss alleen recht op een uitkering als u daarvoor een aanvullende cascoverzekering hebt. Net zoals bij economische total loss wordt de uitkering gebaseerd op de dagwaarde van vóór het ongeval. Nieuwwaarde of vervangingswaarde wordt alleen uitgekeerd als dit in de polisvoorwaarden is opgenomen.

 

Wat wij voor u kunnen betekenen
Een expert bepaalt, soms in overleg met uw verzekeraar, of uw auto economisch of technisch total loss is. Wij zorgen er vervolgens voor dat het proces in gang wordt gezet. Ook handelen we alle administratieve zaken voor u af. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de ‘rompslomp’ er omheen.

 

Is uw auto total loss verklaard en wilt u advies? Of heeft u andere vragen? U bent altijd welkom in onze vestiging.

Maak vandaag nog een afspraak in de regio Kerkrade en laat u verrassen door onze hoogwaardige kwaliteit en affiniteit met het vak van schadeherstel.
U kunt altijd rekenen op onze vertrouwde, vakkundige en snelle service.
Acties
Raad en win!!!
Raad de schade en win een leuke prijs.
Airco Servicebeurt
Nú voor slechts €69,99,-
Gratis Bandenwissel
Bij reparatie en enkel geldig bij een hele set.
Video's