abs
banden caravan ruitschade autoschade
autoschade ruitschade caravan banden
youtube linkedin facebook
youtube linkedin facebook
Slide background

Veelgestelde vragen

Wij geven graag antwoord op al uw vragen. Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust contact op met ons, wij staan altijd voor u klaar. 
 

Ik heb schade en kan mijn auto niet missen. Wat nu?
Dat begrijpen wij bij Beckers en Mulder. Daarom bieden wij mobiliteitsgarantie, zodat u altijd kunt rekenen op passend vervangend vervoer.

 

Hoe meld ik autoschade?
U meldt uw autoschade eerst bij uw verzekeraar of leasemaatschappij. Daarna meldt u de schade bij ons. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze vestiging.

 

Hoe moet ik mijn schade verhalen?
Dit hangt af van uw verzekering en de schuldvraag bij het ongeluk. U kunt ook uw specifieke situatie aan ons voorleggen, wij geven u graag advies.

 

Mijn auto is total loss, wat betekent dit?
De auto is onherstelbaar beschadigd. Dit wordt ‘technisch total loss’ genoemd. Wanneer de herstelkosten meer bedragen dan de waarde van het voertuig, heet dit ‘economisch total loss’. Meer informatie over total loss vindt u hier.

 

Wat kan het Waarborgfonds Motorverkeer voor mij betekenen?
Het Waarborgfonds Motorverkeer keert schade uit aan motorvoertuigen als deze veroorzaakt is door een ander, onbekend motorvoertuig. Om voor een uitkering in aanmerking te komen, gelden enkele voorwaarden:

- U moet altijd aangifte doen bij de politie.
- Het moet onomstotelijk vaststaan dat de schade aan uw auto door een ander motorvoertuig is veroorzaakt.
- U moet getuigenverklaringen kunnen overleggen.

 

Wanneer is mijn auto klaar?
Dit is afhankelijk van de schade. Wij geven u in het intakegesprek een indicatie en we houden contact over de aflevering van uw herstelde auto. De gemiddelde reparatieduur is vier dagen. In de tussentijd kunt u natuurlijk rekenen op passend vervangend vervoer. Zo bent u altijd on the go!

 

Wat moet ik meenemen voor het intakegesprek?
Uw auto, uw rijbewijs, het kentekenbewijs deel één en twee, de groene kaart en de ingevulde kopie van het ingevulde schadeformulier.

 

Ik wil graag weten wat de reparatie van mijn autoschade kost. Kan ik zo bij u langs rijden?
U kunt voor een prijsopgave altijd zónder afspraak bij ons terecht.

 

Kan mijn auto gehaald en gebracht worden?
Beckers en Mulder biedt u mobiliteitsgarantie. Daarom is het mogelijk dat wij uw auto ophalen en weer bij u afleveren.

 

Zit er garantie op de gerepareerde schade?
Wij bieden u het FOCWA-garantiebewijs waarmee u verzekerd bent van 4 jaar garantie op de herstelde schade. Daarnaast wordt de eventuele fabrieksgarantie volledig overgenomen. Op lak heeft u zelfs 6 jaar garantie.

 

Mijn auto is gerepareerd. Kan deze meteen door de wasstraat?
Wij leveren uw auto altijd gewassen af. Daarna kunt u het beste minimaal 2 tot 3 dagen wachten voordat u uw auto wast in een wasstraat.

 

Hoe is de betaling van autoschadeherstel geregeld?
Wij lossen het voor u op! ABS Beckers & Mulder factureert alle schadeherstelwerkzaamheden die gedekt zijn door uw verzekering rechtstreeks aan uw lease- of verzekeringsmaatschappij. Zo hoeft u geen bedragen voor te schieten. U betaalt alleen uw eigen risico, als daar tenminste sprake van is. Dekt uw verzekering de schade niet, dan ontvangt u zelf de factuur. Deze dient u vanzelfsprekend binnen de geldende betalingstermijn te voldoen.

 

Waarom moet ik mijn eigen risico eerst zelf betalen als het om een verhaalbare schade gaat?
Het woord ‘eigen risico’ zegt het al, dit is een risico voor eigen rekening. Als het om een verhaalbare schade gaat, keert de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij na het verhalen van de autoschade het eigen risico aan u uit.

 

Hoe zit het met mijn no-claim als ik de schade via de verzekering laat lopen?
Wij kunnen dit eventueel direct aan uw lease-, verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon vragen. Zij kunnen deze ‘financiële schade’ exact voor u berekenen, zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Maak vandaag nog een afspraak in de regio Kerkrade en laat u verrassen door onze hoogwaardige kwaliteit en affiniteit met het vak van schadeherstel.
U kunt altijd rekenen op onze vertrouwde, vakkundige en snelle service.
Acties
Raad en win!!!
Raad de schade en win een leuke prijs.
Airco Servicebeurt
Nú voor slechts €69,99,-
Gratis Bandenwissel
Bij reparatie en enkel geldig bij een hele set.
Video's