abs
banden caravan ruitschade autoschade
autoschade ruitschade caravan banden
youtube linkedin facebook
youtube linkedin facebook
Slide background

Kwaliteitscertificering

Wij zijn trots! ABS Autoherstel is per 1 januari 2015 gecertificeerd op de kwaliteitsnormen ISO 9001, ISO 14001, Duurzaam Repareren en de nieuwe FOCWA Standaard. Hiermee zijn wij de eerste schadeherstelketen in Nederland die op deze uitgebreide wijze kwaliteit borgt. Hiermee borgen wij de beste kwaliteit en veiligheid voor u. Ook werken wij op milieuvriendelijke wijze, met milieuvriendelijke producten.

Het onafhankelijke instituut Kiwa heeft in 2014, 2015 en 2016 steekproefsgewijs audits uitgevoerd bij vestigingen en het Service Center van ABS Autoherstel. Ook nu de ketenbrede certificering een feit is, blijft ABS Autoherstel niet stilzitten; het Service Center voert doorlopend audits uit bij alle vestigingen. De Kiwa blijft ook jaarlijks steekproefsgewijs audits uitvoeren. Zo bieden wij u iedere dag de beste service.

 

ABS Autoherstel, inclusief de 77 vestigingen, heeft zich volgens de volgende standaarden gecertificeerd:

ISO 9001 - kwaliteit
ABS Autoherstel heeft als keten een ISO 9001 certificaat. ABS Autoherstel heeft daarvoor een kwaliteitssysteem ingericht. Al onze werkprocessen hebben wij best-of-class ingericht. Daarnaast blijven wij onze processen steeds evalueren en verbeteren, zodat wij de service die wij u leveren voortdurend verbeteren. Ons kwaliteitssysteem zorgt er ook voor dat de schade volgens de actuele richtlijnen wordt hersteld en de veiligheid van uw auto gegarandeerd wordt.

ISO 14.001 - milieubeheer
ABS Autoherstel heeft aantoonbaar aandacht voor het milieu. Ons milieubeheer is daarom gecertificeerd volgens ISO 14.001. Dit systeem zorgt ervoor dat wij duidelijke processen hebben om milieuschade te voorkomen en eventuele calamiteiten direct op te lossen. Het systeem zorgt er ook voor dat we continu leren en continu verbeteringen aanbrengen om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. Onze doelstelling daarbij is om een minimale impact op het milieu te hebben.

FOCWA
De gehele ABS schadeketen is in mei 2016 in één keer gecertificeerd voor categorie 2 (Totaal Schadeherstel) van de FOCWA Standaard. Omdat ABS Autoherstel hoge kwaliteitseisen stelt aan het netwerk en deze al heeft geborgd in een uitgebreide ketencertificering, was dit een prima basis om de audits voor deze nieuwe norm succesvol af te ronden. De FOCWA Standaard is een kwaliteitsnorm die waarborgt dat een auto kwalitatief goed is hersteld. Dat betekent: volgens fabrieksvoorschriften of voorschriften van bij RCAR aangesloten onderzoekscentra, met gebruik van originele onderdelen.

Opgemerkt moet worden dat ABS Autoherstel en haar 77 vestigingen met deze certificering minimaal voldoet aan de geldende normen van bijvoorbeeld Hiqure, Focwa Glasherstel, VACO en NEN 9140 (elektrische voertuigen).

Maak vandaag nog een afspraak in de regio Kerkrade en laat u verrassen door onze hoogwaardige kwaliteit en affiniteit met het vak van schadeherstel.
U kunt altijd rekenen op onze vertrouwde, vakkundige en snelle service.
Acties
Raad en win!!!
Raad de schade en win een leuke prijs.
Airco Servicebeurt
Nú voor slechts €69,99,-
Gratis Bandenwissel
Bij reparatie en enkel geldig bij een hele set.
Video's