abs
banden caravan ruitschade autoschade
autoschade ruitschade caravan banden
youtube linkedin facebook
youtube linkedin facebook
Slide background

Welkom bij uw autoschade expert

ABS Autoherstel Beckers & Bartels in Kerkrademaak een afspraak

Slide background

Welkom bij uw autoschade expert

ABS Autoherstel Beckers & Bartels in Kerkrademaak een afspraak

Autoschade in de regio Kerkrade? ABS Autoherstel Beckers & Bartels is hét schadeherstelbedrijf waar u naar op zoek bent!

Welkom bij ABS Beckers en Bartels! Wij zorgen ervoor dat uw autoschade zo snel mogelijk hersteld wordt, op onze vertrouwde en vakkundige wijze.

Met onze historie in Kerkrade, zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van autoschadeherstel. Als succesvolle ABS-ondernemers vinden wij het belangrijk dat de regionale betrokkenheid van een schadeherstelbedrijf blijft bestaan. Om die reden besloten wij het voormalige autoherstelbedrijf Care over te nemen en ABS Beckers & Bartels op te richten. ABS Beckers & Bartels biedt alle reparaties op het gebied van autoschade aan bedrijfswagens en personenauto’s, ruitschade en heeft de beschikking over een eigen bandencentrum met zomer- en winterbanden.

Bij ABS Autoherstel Beckers & Bartels proberen wij onze klanten keer op keer te verrassen met onze uitstekende service. Wij zetten de negatieve ervaring met autoschade om in een positieve ervaring. Dit doen wij door vakkundig autoherstel, door passend vervangend vervoer aan te bieden en door de afwikkeling met uw verzekering of leasemaatschappij voor u te regelen. Passie voor auto’s en aandacht voor mensen, dat is de grootste kracht van ABS Autoherstel.

Kennismaken met uw schadeherstelbedrijf in Kerkrade

Onze schadeherstellers werken met de nieuwste reparatietechnieken, en doen er alles aan om uw auto weer in topconditie te krijgen. Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat uw autoschade volledig wordt hersteld. Wij zorgen er dan ook voor dat u wordt ontvangen in een open sfeer, waarbij u prettig te woord wordt gestaan. Samen met u nemen we de hele procedure rustig door. Ons motto is niet voor niets: de klant is bij ons pas écht koning.

Specialismen in het schadeherstel

Naast het feit dat wij uitgerust zijn met de modernste reinigingsmiddelen die uw auto van binnen én buiten professioneel en efficiënt reinigen, zijn wij bij schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Beckers en Bartels in Kerkrade ook uitgerust met de modernste technieken voor al uw schadeherstel. Wij zijn gespecialiseerd in: hagelschade, krassen, uitdeuken zonder spuiten, spotrepair en steenslag.

Maak vandaag nog een afspraak in de regio Kerkrade en laat u verrassen door onze hoogwaardige kwaliteit en affiniteit met het vak van schadeherstel.
U kunt altijd rekenen op onze vertrouwde, vakkundige en snelle service.
Acties
Raad en win!!!
Raad de schade en win een leuke prijs.
Airco Servicebeurt
Nú voor slechts €69,99,-
Gratis Bandenwissel
Bij reparatie en enkel geldig bij een hele set.
Video's